Mindblowing 50% Discount + Free Shipping For All European Countries. Use Coupon CBCV50.

Gratis bezorging
Keltisch geïnspireerde ontwerpen
|    

Mini Cart

Levering

Onze hoofdbekommernis is een feilloze levering van uw bed, vanaf onze opslagruimte tot bij u thuis. Daarom werken wij samen met DB Schenker als onze voornaamste transportfirma. DB Schenker is een 15",3 miljoen € bedrijf met 1.500 vestigingen wereldwijd met meer dan 91.000 werknemers. Ze zijn marktleider in transport over land in Europa. Indien gewenst kan de klant een code verkrijgen om zijn levering op te volgen.

Transportkosten

U een correcte levering garanderen, is onze prioriteit, bijgevolg hebben wij besloten met DB Schenker samen te werken als onze voornaamste partner voor leveringsservices.

DB Schenker is een bedrijf met een omzet van 15,3 miljard met wereldwijd 91.000 werknemers in dienst. Zij zijn marktleider betreffende transporten over land in Europa. Een codenummer om het reistraject van uw product op te volgen is beschikbaar op aanvraag bij DB Schenker.

Wij maken geen gebruik van verdoken leveringskosten, bijgevolg zijn alle leveringskosten in onze prijzen inbegrepen. Dit is onze gangbare werkwijze voor de landen waar wij standaard leveren aan de prijzen die vermeld worden op meer specifieke websites. Dit zijn de standaard landen:

Ierland, Verenigd Koningkijk, Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Canada, Nederland,Finland, Oostenrijk (Prijzen op Duitse website), België en Luxemburg (Prijzen op Franse Website)

Ook buiten deze standaard voorziene landen kunnen wij leveringen voorzien, aangezien Schenker wereldwijd vertegenwoordigd is. De leveringskosten zijn in dit geval echter afhankelijk van de bestemming. Indien u de goederen niet kan ontvangen op de vastgelegde datum, hetzelfde geldt wanneer u niet of niet tijdig thuis bent als wij langskomen, kunnen wij niet langer dan een aannemelijke tijd wachten en zijn wij zodoende genoodzaakt om ons naar het volgende leveringsadres te begeven en een nieuwe afspraak met u te maken voor een andere dag.

Voorbereiden van de kamer voor uw nieuwe meubilair

Gelieve u, net voordat de levering gebeurt, meestal de dag ervoor of dezelfde ochtend van de leveringsdag, ervan te vergewissen dat het oude bed aan de kant geschoven is, of beter zelfs nog in een andere ruimte geplaatst wordt. Tot onze spijt kunnen wij niet helpen met het verwijderen van het oude bed en/of matras om gezondheids- en veiligheidsredenen.

Het is van groot belang dat u het oude bed of de oude matras niet wegwerpt zolang uw nieuwe bed nog niet is geleverd omdat in sommige gevallen de leveringen op het laatste moment door onvoorziene omstandigheden mislopen. Wij zouden jullie niet graag achterlaten zonder iets om op te slapen tot er een nieuwe datum wordt vastgelegd.