Mindblowing 50% Discount + Free Shipping For All European Countries. Use Coupon CBCV50.

Gratis bezorging
Keltisch geïnspireerde ontwerpen
|    

Mini Cart

Over Keltische bedden

Wij zijn een familiebedrijf,  gevestigd in Co. Clare in Ierland. We begonnen on with traditionele metaalbewerkingstechnieken. Sinds onze oprichting hebben we ons bedrijfsmodel continue herzien, en vandaag de dag worden onze producten wereldwijd verzonden.

Al deze jaren zijn we trouw gebleven aan onze oorspronkelijke doelstelling – het vervaardigen van handgemaakte ijzeren bedden,  die sterk en robuust zijn en van de hoogste kwaliteit. Sinds het begin van de jaren '90 is onze serie ijzeren bedontwerpen en kleurenopties exponentieel gegroeid. Vandaag de dag roemen wij ons op een overvloed aan ontwerpen voor zowel traditionele als eigentijdse designs. Onder onze klanten is een enorme vraag geweest naar onze hemelbedden en laaggeprijsde bedden.

De komst van het internet heeft een revolutie veroorzaakt voor ons bedrijfsmode. Wat ooit voornamelijk via mond-tot-mond reclame en klantaanbevelingen ging,  is uitgegroeid tot een grootschalig wereldwijd bedrijf. We hebben verkopen gehad over geheel Europa – waarbij Groot-Brittannië,  Franklin, en Duitsland onze markten hebben aangevoerd. Onze bedden zijn bekend rondom de wereld,  en maken de reis van ons hoofdkantoor in Co. Clare naar Canada, de Verenigde Staten en Australië. Celtic Beds kan zich roemen op het stipt afleveren op elke locatie; we hebben tevreden klanten op het Mediterrane eiand Corsica and Brits Colombia, om er maar een paar te noemen.

Voorbij is de tijd dat gietijzeren bedden alleen beschikbaar waren voor degenen die zich het vakmanschap van de 18e- eeuwse ontwerpers en handelslieden konden veroorloven. Dankzij Celtic Beds, is het oude gebruik van ijzeren bedproductie niet alleen weer nieuw leven in geblazen,  maar bloeit het weer op.

In onze beginjaren reden Ieren vanuit het hele land om onze collectie te zien, en deelden how het hen verbond met hun erfstukken.

De meeste klanten wilden een passend meubelstuk dat eruit sprong en hen een comfortabele nachtrust bood. Om bij te blijven in het digitale tijdperk hebben wij ons bedrijf online uitgebreid. Nu kunnen mensen van over de hele wereld kiezen uit onze catalogus en bestellen wat ze het beste vinden. We vinden het leuk om te zien hoe onze duurzame producten bij onze klanten hun jeugdherinneringen naar boven brengt,  aangezien deze bedden een opvallende gelijkenis vertonen met het oudere meubilair.

Alhoewel we gegroeid zijn van kracht naar kracht, geloven wij nog steeds in het leveren van producten van topkwaliteit, in combinatie met uitstekende klantenservice.

 

Hoe wordt het gedaan?

Er zijn metalen of gietijzeren bedden, daterend van de 18e eeuwse, toen deze met de hand worden gemaakt door vaklieden en ambachtslieden. Ze goten de ijzeren gietstukken van zandgegoten vorm, voordat ze deze afwerkten met with of meerdere kleuren met gedetailleerde gouden vergulding op de gietstukken. Echter werd slechts een beperkt aantal bedden op deze wijze ontworpen. De industriële revolutie markeerde,  helaas, het begin van fabrieken, welke ook populair waren in het Vicroriaanse Engeland en de Verenigde Staten. De gestage opmars naar modernisatie leidde tot massaproductiemethoden, en uiteindelijk tot het bijna voorraad verlopen gaan van deze oude kunstvorm.

Wij bij Celtic Beds, begrijpen de luxe van het liggen op iets wat duurzaams en comfortabel is,maar toch uniek. Door vast te houden aan de originele ideëen van de vroege vaklieden, kan Celtic Beds u verzekeren dat al onze producten alle aandacht krijgen die ze verdienen! We beloven u het ijzeren bed van uw dromen te maken!

Zelfs vandaag de dag gebruiken wij de 18e-eeuwse idealen in productie, waarbij elk stuk met de hand wordt gesneden, met de hand gebogen,  en met de hand verbonden, waarbij het gesmolten metaal in een vorm wordt gegoten.

De afgeronde producten worden gecoat met polyurethaanpoeder, daarbij in gedachten houdend hoe het ingebakken proces een schonere uitkomst oplevert dan die met verf. Het voegt ook duurzaamheid toe, terwijl het tegelijkertijd kras- en breukbestendig wordt.

Celtic Beds waardeert traditie. Onze voorliefde voor gietijzeren bedden heeft ons zelfs tot vandaag de dag geïnspireerd om ons familiebedrijf draaiende te houden. Door onze traditie in ere te houden, streven we altijd naar de perfecte standaard in kwaliteit. Wij bij Celtic Beds slapen allemaal als koning en koningin, en dat kunt u ook.