Mindblowing 50% Discount + Free Shipping For All European Countries. Use Coupon CBCV50.

Gratis bezorging
Keltisch geïnspireerde ontwerpen
|    

Mini Cart

Vaak gestelde vragen

Keltische bedden beantwoordt vragen met betrekking tot diens gietijzeren beddencollectie.

Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen uit het verleden.

V:Welk onderhoud vereisen onze bedden?

A: Oppoetsen is niet vereist. Het is voldoende als men regelmatig het stof verwijdert met een zachte vochtige stofdoek.

V: Zijn jullie bedden van massief ijzer gemaakt?

A: Al onze bedden zijn uit stalen buizen van zeer hoge kwaliteit vervaardigd. Het is niet praktisch massief staal te gebruiken, aangezien de bedden dan meer dan 150 kg zouden wegen, hetgeen vervoer en installatie erg zou bemoeilijken.

V:Zijn de bedkaders stevig gebouwd?

A:Ja. Ze zijn uit metaal gemaakt, gegoten in een gietvorm met een temperatuur van meer dan 300 graden. Hierna wordt het kader verstevigd met de stalen buizen om zo een duurzame combinatie te vormen

V:Hoe wordt de verf aangebracht?

A:Wanneer het metalen frame volledig af is, wordt het geheel met droog poeder bedekt. Dit is een moderne en milieuvriendelijke manier. Na deze behandeling worden de bedden in een energiezuinige gasoven gestoken waar de verf minstens 30 minuten gebakken wordt op een temperatuur van meer dan 160°. Door dit proces vermijden we schilferen en/of afbladderen van de verf.

V: Wat is het gewicht van de bedden?

A: Afhankelijk van de maat en uitvoering wegen deze bedden tussen 50 à70 kg

V: Hoe worden uw bedden verpakt?

A: Elk bed wordt in een beschermende folie gewikkeld, met extra nadruk op de gegoten onderdelen en wordt vervolgens in een zwaar verstevigde golfkartonnen krat verpakt.

V: Hoeveel bedragen de transportkosten naar mijn adres?

A: Het transport is kosteloos in de meest frequente landen

V: Wie zijn Keltische Bedden?

A: Ons Bedrijf is Geregistreerd in Ierland

Het Bedrijfsregistratienummer is 403137

BTW-nummer is 6432137o

V:Welke garantie bieden jullie wanneer ik aankoop bij Keltische Bedden?

A:Keltische Bedden is een Europese firma die levenslang garantie geeft. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en garanderen de koper levenslang genot .De garantie betreft de lasverbindingen en de stabiliteit van de bedstructuur.

V: Hoe kan ik mijn bestelling opvolgen?

A: Eens de bestelling verstuurd is, zal u de eerstvolgende werkdag een email ontvangen met de Vermoedelijke Leveringsdatum van uw bestelling. Gelieve begrip te hebben voor het feit dat deze leveringsdatum slechts accuraat is als er geen onvoorziene afwijkingen zijn in stockbeheer, vertragingen door de ophaaldienst, productievertragingen of dergelijke zijn. Wij houden u uiteraard op de hoogte van zulke onvoorziene vertragingen.

Vanaf het moment dat uw bestelling de fabriek verlaat, ontvangt u via e-mail een kwitantie, informatie over de huidige locatie van uw product en belangrijke leveringsrichtlijnen. In uw e-mail zal u een link naar de website van het leveringsbedrijf vinden waar u de status van uw levering kan volgen. Wij hechten er bij Keltische Bedden dan ook veel belang aan onze klanten steeds goed geïnformeerd te houden over de bestelling.