Mini Cart

Keltische Bedden is een Iers Familiebedrijf dat handgemaakte Metalen bedden vervaardigt

Keltische Bedden is een familiebedrijf met vestigings- en uitbatingszetel in Co. Clare, Ierland. Begin jaren 90 kwamen we op het idee om handgemaakte metalen bedden te ontwikkelen in onze smederij gebaseerd op authentieke metaalbewerkingstechnieken.

Onze aanvankelijke intentie was de vervaardiging van robuuste en duurzame bedden.

Van hieruit hebben we geleidelijk, niet alleen ons aanbod en design van Metalen bedden uitgebouwd, maar hebben wij ons ook uitgebreid naar sofa- en lage voeteinde bedden.

Eveneens kunnen wij onze klanten een meer uitgebreid kleurenpalet aanbieden.

Onze producten kan men alleen via internet verkrijgen. Dankzij het internet kunnen wij onze exclusieve bedden wereldwijd aanbieden. Wij zijn ons zelfs niet meer bewust van het aantal landen waar wij bedden geleverd hebben. Zo werd het voor ons mogelijk gemaakt een eeuwenoud beroep als ambachtelijk smeedwerk te combineren met de modernste technologieën zoals internetverkoop.

Onze doelstelling is een product van wereldklasse op de markt te brengen, gepaard met een uitstekende klantenservice. Onze toewijding aan deze overtuigingen heeft zich omgezet in een wereldwijd groeiend cliënteel.